Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

Compra a casa per Nadal

Amb la finalitat de dinamitzar el comerç local i de premiar la fidelització dels clients, les regidories de Comerç i de Turisme han posat en marxa la campanya “Compra a casa per Nadal”. Des de l’1 de desembre i fins al 6 de gener, les persones que realitzin compres als establiments comercials del municipi per un import de 10 euros com a mínim, podran optar a uns vals de descompte d’1 euro per a diverses activitats organitzades per aquestes dates. Queden excloses d’aquesta promoció les compres fetes a les grans superfícies comercials.

Les activitats consistiran en atraccions infantils de fira, que hi haurà a la Plaça Catalunya de l’1 al 10 de desembre (entre setmana, de 16 a 20h; i els caps de setmana en horari de matí i de tarda); en un photocall de Nadal (el 16 i 23 de desembre, de 12 a 13h, davant l’Oficina de Turisme); i en el trenet nadalenc (del 26 al 30 de desembre i del 2 al 6 de gener). 

Els comprovants o  tiquets de compra efectuada als comerços locals s’hauran de presentar a l’Oficina de Turisme (Cal Forn),  on s’entregaran els vals descomptes. Aquests vals no seran acumulables i es lliuraran segons aquest criteri: els tiquets o comprovants de 10 a 29,99 euros es bescanviaran per 1 val de descompte; els de 30 a 49,99 euros, per 2 vals de descompte; i els de 50 euros o més, per 3 vals de descompte. 

Aquestes no seran, però, les úniques activitats que s’oferiran al municipi per Nadal. Des del proper divendres 1 de desembre, data en què tindrà lloc l’encesa oficial dels llums nadalencs tant a Vandellòs com a l’Hospitalet de l’Infant i fins al 7 de gener, hi ha programades més d’una cinquantena de propostes per a tots els públics i, en especial, per als protagonistes d’aquestes festes: els infants. Entre aquestes propostes, organitzades per l’Ajuntament, destaquen el mapping de Nadal, que es projectarà a la façana de l’hospital gòtic, el XX Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, el Parc de Nadal, el Parc Aquàtic, la VI Cursa de Sant Silvestre, el concert “Lo Misteri de Nadal “ de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, els sopars i balls de Cap d’Any i les cavalcades de Reis. 

Més informació i horaris, a l’agenda d’actes de Nadal, que podeu consultar al web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat

divendres, 1 desembre, 2017 - 09:00 a dissabte, 6 gener, 2018 - 23:45