La costa de les Terres de Mestral té tot el que cerques si ets dels que busca constantment noves experiències i emocions. Kayak, paddle surf, vela lleugera, windsurf, snorkel...
I entre tots els plats de la cuina de les Terres de Mestral, la icona és la clotxa. Una menja tradicional del territori que té la capacitat d'adaptar-se als nous temps i que alhora ens permet conèixer i assaborir la tradició i els temps passats. La clotxa era i és un menjar de tros, de camp, d'aire lliure i ple de sabor.
El patrimoni cultural de les Terres de Mestral és ampli i divers. Si voleu conèixer i viatjar en el temps, els mesos d'estiu s'organitzen visites guiades per a que aprofundiu al nostre passat, històries medievals, de guerra, de vida quotidiana. Descobriu-les!
Ben a prop del mar, els cellers que s’hi emplacen –gairebé tots sota l’empara de la DO Montsant– t’obren les portes perquè coneguis el patrimoni vitivinícola, la gent i les històries que conté cada ampolla.
Els clients que facin consumicions iguals o superiors a 20 euros a qualsevol dels bars, restaurants o establiments de menjar per emportar que hi ha al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infa