I entre tots els plats de la cuina de les Terres de Mestral, la icona és la clotxa. Una menja tradicional del territori que té la capacitat d'adaptar-se als nous temps i que alhora ens permet conèixer i assaborir la tradició i els temps passats. La clotxa era i és un menjar de tros, de camp, d'aire lliure i ple de sabor.
La costa de les Terres de Mestral té tot el que cerques si ets dels que busca constantment noves experiències i emocions. Kayak, paddle surf, vela lleugera, windsurf, snorkel...
El patrimoni cultural de les Terres de Mestral és ampli i divers. Si voleu conèixer i viatjar en el temps, els mesos d'estiu s'organitzen visites guiades per a que aprofundiu al nostre passat, històries medievals, de guerra, de vida quotidiana. Descobriu-les!
Ben a prop del mar, els cellers que s’hi emplacen –gairebé tots sota l’empara de la DO Montsant– t’obren les portes perquè coneguis el patrimoni vitivinícola, la gent i les històries que conté cada ampolla.
Entre l’1 de juliol i l’11 de setembre la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme, diverses visites guia
Amb l’objectiu d’aconseguir una subvenció dels fons europeus Next Generation per finançar diverses actuacions que suposarien una inversió d’1,8 milions euros