Terres de Mestral

TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT
 • Camí de Mestral
  UNA RUTA DE SENDERISME DE 4 ETAPES. MAR I MUNTANYA PER LES TERRES DEL MESTRAL
  +info
 • La costa de les Terres de Mestral té tot el que cerques si ets dels que busca constantment noves experiències i emocions. Kayak, paddle surf, vela lleugera, windsurf, snorkel...
  +info
 • Clotxa
   I entre tots els plats de la cuina de les Terres de Mestral, la icona és la clotxa. Una menja tradicional del territori que té la capacitat d'adaptar-se als nous temps i que alhora ens permet conèixer i assaborir la tradició i els temps passats. La clotxa era i és un menjar de tros, de camp, d'aire lliure i ple de sabor.
  +info
 • Hospital Gòtic
  El patrimoni cultural de les Terres de Mestral és ampli i divers. Si voleu conèixer i viatjar en el temps, els mesos d'estiu s'organitzen visites guiades per a que aprofundiu al nostre passat, històries medievals, de guerra, de vida quotidiana. Descobriu-les!
  +info
 • Ben a prop del mar, els cellers que s’hi emplacen –gairebé tots sota l’empara de la DO Montsant– t’obren les portes perquè coneguis el patrimoni vitivinícola, la gent i les històries que conté cada ampolla.
  +info
Ermita de Santa Marina de Pratdip Visita y vermut en Pratdip The Curious cats
Preu (a partir de): 
15,00
€ per persona
Tai Chi & Breakfast en la Playa Clase de Tai Chi y desayuno en la playa
Preu (a partir de): 
4,00
€ per persona
Gegants de pedra senderisme interpretatiu ecoturisme pareds verticals de pedra
Preu (a partir de): 
8,00
€ per persona

Agenda

Actualitat

Hi ha col·locat cartelleria informativa sobre l’ús responsable i de moment no ha instal•lat dutxes, rentapeus, lavabos ni jocs; i en breu crearà la figura dels informadors de platja.

divendres, 29 maig, 2020

La situació actual provocada per la pandèmia de la COVID-19 no permetrà la celebració de la 9a edició de la Fira de producte local de les Terres de Mestral  “Fruits de la Terra” prevista per als dies 3 i 4 de juliol amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries.

divendres, 8 maig, 2020

Comparteix