Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

“Pintxo Pote”, els dijous d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant

L'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat l2a edició de ‘Pintxo Pote’, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La campanya gastronòmica promou que tots els dijous del mes d’octubre, es pugui demanar una tapa amb beguda (canya, vi o aigua) per 3,80 euros a 11 bars i restaurants del nucli de l’Hospitalet de l’Infantque s'han adherit a aquesta acció (Restaurante Vanes, MÖSS, Cal Rullo, Taverna Nevada, La Barca, El Rebost de Ca Belardo, Restaurant Sancho, Bar Safari, D'Antis, Cafeteria Rachel & Co i Restaurant Nàutic). Aquests establiments elaboraran cada setmana una tapa diferent per poder donar una oferta de restauració variada i de qualitat.

Cal recordar que, paral·lelament, des del 25 de setembre, s’està celebrant a l’Hospitalet de l’Infant la 1a Jornada gastronòmica de l’Arròs, organitzada també per l’ARH amb la col·laboració del consistori. En aquesta iniciativa hi participaran fins a l’11 d’octubre un total de 13 establiments, que han preparat diverses receptes saboroses amb arròs  com a ingredient principal. Més detalls, en el Facebook de l’Associació (@associacioderestauradorshv).

dijous, 1 octubre, 2020 - 08:00 a dijous, 29 octubre, 2020 - 23:00

Agenda

El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix