Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

Marxa nòrdica/ Trail Running + Ioga a la Masia de Castelló

ESDEVENIMENT ENNATURA'T 

Reserva't el proper DISSABTE 24 d'ABRIL per gaudir d'un matí genial!

Descobreix alguns dels senders de la Serra de Mestral i acaba amb una sessió de ioga a la Masia de Castelló, un indret preciós recupera't gràcies a les mans i el temps de molts voluntaris.

Tu tries com participar:

EXCURSIÓ de MARXA NÒRDICA o SENDERISME 
distància: 5,5 km. desnivell acumulat: 180 m.

o RUTA de TRAIL-RUNNING 
distància: 6,65 - 8,5 km. desnivell acumulat: 330-440 m.

Al finalitzar les rutes, ens retrobarem a la Masia de Castelló i buscarem l'espai ideal per realitzar una sessió de IOGA envoltades/ts del bosc i l'energia d'aquest indret tant espectacular (respectant les distàncies de seguretat i totes les mesures COVID) .

Places són limitades així que reserva la teva!

* sortida subjecte a condicions meteorològiques

ON: Masia de Castelló 
QUAN: sortida matinal 08:30 a 12:30 aprox
DESPESA: 15 € + 2€ lloguer bastons (5€ clientes Ennatura't)
INSCRIPCIÓ: ennaturat@gmail.com o 679.99.69.51

EXCURSIÓ: 
Ens trobarem a la Masia de Castelló i anirem baixant suaument per una pista que ens portarà fins a Mas Boquera resseguint el Camí de la Barrancada. Des d'allí farem l'ascens de nou a la Masia de Castelló pujant pel senderó del GR-192.

TRAIL-RUNNING :  Sortirem de la Masia de Castelló i agafarem el Camí de la Portella, passant per la Font del Bertran fins al Mirador dels Dedals, d'allí agafarem el Camí del Garrateó de la Pubilla fins creuar amb el GR-192 (Camí dels Dedals), on decidirem si tornar per aquest fins al Forat del Vent o seguir cap al Camí de les Obaguesde l'Irla, Pous d'en Cirisi i d'allí descendre cap a la Masia de Castelló passant pel Camí de la Portella i la Font de Castelló

dissabte, 24 abril, 2021 - 09:00

Agenda

  • Els clients que facin consumicions iguals o superiors a 20 euros a qualsevol dels bars, restaurants o establiments de menjar per emportar que hi ha al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infa

Comparteix