XXII Rústic Festa

S’ajorna la Rustic Festa i la Trobada d’acordionistes.
L’elevat risc d’incendi motivat per les altes temperatures i la manca de pluja n’és el motiu.
Davant l’elevat risc d’incendi a les muntanyes de Vandellòs i Tivissa, i a tota Catalunya, des de l’Associació Masia de Castelló s’ha decidit ajornar la celebració de la XXII edició de la Rústic Festa i la XVIII Trobada d’acordionistes. La decisió s’ha pres per prudència i responsabilitat, ja que la Masia de Castelló està enclavada al mig d'un espai natural protegit,  envoltada de massa forestal.
Un dels objectius de l’Associació Masia de Castelló és cuidar de l’entorn del poble, les muntanyes i el paisatge, i és per aquest motiu que hem de replantejar la celebració dels esdeveniments d’estiu al poble amb una situació tant complicada com enguany. A altres zones de Catalunya també s’estan cancel·lant o ajornant festivals i trobades pel mateix motiu, i considerem que ens hi he de sumar per cuidar el país.
Al llarg dels propers dies des de l’Associació es farà la devolució de l’import de les entrades comprades a través del web. Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’Associació al correu masiacastello@masiacastello.cat.
Esperem que la situació millori, i poder gaudir de la Rústic Festa i la Trobada d’Acordionistes més endavant.

 

El proper 6 d'agost a les 17:30 h podrem tornar a gaudir de la Rustic Festa, el festival familiar de la Masia de Castelló.

Les entrades ya estan disponiibles a www.masiacastello.cat 

Adult: Anticipada 12€ / Taquilla 15€

Infantil (4 a 10 anys): Anticipada 7€ / Taquilla 10€

dissabte, 6 agost, 2022 - 17:30

Agenda

El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix