Hotel Mas Mariassa

Mas Mariassa és un hotel d’encant situat a les afores de Pratdip (Baix Camp),a només 12 km del mar, envoltat de camps de cultiu d’avellaners, ametllers, oliveres i, com a teló de fons, l’Espai d’Interès Natural de la Serra de Llaberia.

Disposa de 7 habitacions: 1 doble, 4 dobles superiors, 1 mini-suite i 1 suite. Dissenyades amb materials nobles com la fusta i el metall, i tons suaus a les parets. Equipades amb climatització bany complet TV, TLF i wifi. Concebudes per a incentivar el descans absolut dels hostes.

Les instal·lacions comunes de l’hotel conten amb el restaurant de caire íntim, una sala amb sofàs i llar de foc, un porxo cobert amb sofàs, una zona chill-out amb vistes a la Serra de Llaberia, un Racó SPA, compost per una sauna finlandesa i una mini-piscina Jacuzzi exterior climatitzada, una piscina exterior amb zona enjardinada i aparcament.

El servei, les instal·lacions i l’entorn tranquil de Mas Mariassa fan que sigui l’indret ideal per a la descansar i desconnectar-se del món. És un destí de benestar emocional.

Horaris: 

Tot l'any.

Preus: 

En funció de la categoria de l'habitació i de la temporada. Consultar l'establiment.

Número de registre: 
HT-000843
Carretera T-311, km 30.
Pratdip
Telèfon: 
977262601
El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix