Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

IDETSA

IDETSA Fibra òptica Vandellòs i L'Hospitalet de l'Infant

IDETSA, Iniciatives de Desenvolupament Empresarial Les Tàpies, S.A és una empresa municipal que desenvolupa una activitat orientada a oferir al ciutadà tot tipus de serveis orientats a la  ocupació i al desenvolupament econòmic i empresarial del nostre entorn. Aquests serveis es desenvolupen amb els màxims requisits de qualitat i protecció ambiental que les normes implantades ISO 9001:2008 de gestió de la qualitat i ISO 14001:2004 de gestió ambiental, conformen com a pilars de la nostra estratègia i valors.

Per assegurar-ne el seu compliment, IDETSA mostra el seu compromís a prestar un servei de la màxima qualitat i atenció al ciutadà, que conegui les seves necessitats i expectatives i treballi sempre per oferir el millor servei a la vegada que es protegeix el medi ambient. D’aquesta manera es defineixen els següents principis:

-Mantenir el sistema de gestió integrat, englobant totes les activitats d’IDETSA i permetent establir periòdicament objectius i fites per tal de millorar contínuament la seva eficàcia i eficiència.

-Complir amb els requisits legals i reglamentaris i d’altres requisits que IDETSA tingui subscrits i evidentment, els establerts per les normes ISO implantades.

-Garantir la formació, sensibilització, informació i participació dels treballadors i usuaris, per assolir els objectius de l’organització.

-Integrar als nostres proveïdors, col·laboradors i ens locals en la millora contínua.

-Promoure actuacions per reduir la minimització de l’impacte ambiental i la millora de la gestió ambiental, així com a vetllar per disposar en tot moment de mecanismes de prevenció d’emergències ambientals que assegurin als nostres ciutadans un entorn sostenible i segur.

-Integrar la R+D+i, en la mesura del possible,  en aquells projectes en els que IDETSA lideri.

-Col·laborar en la creació i creixement d’empreses que vetllin per la ocupació, la  qualitat i el medi ambient.

 

Serveis que ofereix Idetsa: 

  • Borsa de treball
  • Formació i convenis empresarials
  • Servei d'Orientació Laboral 
  • Servei d'Assessorament a emprenedors
  • Servei de Viver d'Empreses i Viver Tecnològic per a empreses de nova creació
  • Operador de telecomunicacions

 

Horaris: 

Atenció al Públic:

Dilluns a dijous de 8.30 a 19:30h.

Divendres de 8.30 a 13h.

C/ Martí i Franquès, 5
l'Hospitalet de l'Infant
Telèfon: 
977820820

Comparteix