Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

Peudagògic

Peudagògic som un equip multidisciplinari que, coneixedors del territori de primera mà, t’acompanyarem pels senders i camins de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant perquè puguis aprendre mentre camines. A més de l’equip que a continuació us presentem, comptem amb la col·laboració de diferents professionals del camp de l’Educació, la Història o la Geologia.

A Peudagògic  us oferim un seguit de propostes educatives i divulgatives que permeten conèixer el patrimoni natural, cultural i històric de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Aquest municipi, situat al sud del Baix Camp, a cavall entre el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, presenta una alta varietat d’espais naturals i històrics. 

Especialment, és destacable la diversitat paisatgística donada per la proximitat de la muntanya i el mar, així com per les antigues masies abandonades que, distribuïdes al llarg del municipi, ens permetran conèixer el nostre passat.

A Peudagògic  treballem pels espais naturals que voregen Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Així doncs, podràs arribar fàcilment fins a nosaltres, ja que ens trobem a només mitja hora de Tarragona o de Tortosa; a vint-i-cinc minuts de Móra d’Ebre o de Reus; a un quart d’hora de El Perelló o de Cambrils; a deu minuts de l’Ametlla de Mar i de Miami Platja.

Sant Andreu, 7.
Vandellòs
Telèfon: 
669810753 / 609097765

Agenda

Comparteix