Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

Deu bars i restaurants participaran en la IV Ruta de tapes a l’Hospitalet de l’Infant

dimarts, 3 desembre, 2019

Del 5 al 15 de desembre, que és per quan l’ha organitzada l’Associació de Restauració i Hoteleria, amb el suport de la Regidoria de Turisme

Per al període comprès entre el 5 i el 15 de desembre, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors  (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme, la IV Ruta de tapes. En aquesta edició, hi participaran un total de 10 establiments, que oferiran una tapa i una “canya” o “quinto” de cervesa o un gotet de vi per 2,5 euros. Com a novetat, les tapes tindran noms relacionats amb llocs i personatges històrics del municipi (Infant Pere, Bocana del port, Ribera del Llastres, Vandellòs I, El Torn, Mediterrani, Almadrava, Plaça Catalunya, La Cova del Llop i Blanca d’Anjou).

Durant aquests dies, els participants d’aquesta ruta no només tindran l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades pel Bar Nevada, el Bar-Restaurant d’Antis, El Rebost de Ca Belardo, Barc Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Bar Mediterrani, Bar-Cockteleria MÖSS, Pizerria AmalfI, Restaurant Nàutic i i Cervecería El Drac, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: el 1r estarà dotat amb un sopar al restaurant Can Bosch de Cambrils per a dues persones; el 2n, amb un lot de vins i cava; i el 3r, amb un joc de vi i accessoris.

Per prendre part en el sorteig d’aquests premis, s’hauran de tastar les 10 tapes que inclou la ruta. En el Passaport de la Ruta, que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi haurà de quedar segellada i puntuada cadascuna de les tapes. Un cop completat el passaport, es podrà dipositar a les urnes/bústies que hi haurà als mateixos establiments.

El sorteig dels premis es farà el 19 de desembre i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic el premi a la millor tapa. El restaurador guardonat serà obsequiat amb un sopar gourmet per a dues persones.

La presentació oficial de la IV Ruta de tapes va tenir lloc divendres passat, 29 de novembre, a les 19h, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant (a la Sala Ferrer Malet). L’acte va anar a càrrec del president de  l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Jordi Orriols; de l’alcalde, Alfons Garcia; i de la regidora de Turisme, M. José Gómez.

Més informació al Facebook ARH Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors i al web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat) i a les xarxes socials on és present el consistori (Facebook i Twitter).

Agenda

Comparteix