Pessebre dels estels - Masia de Castelló

25e Pessebre dels Estels - Masia de Castelló

El Pessebre dels Estels tornarà a omplir els carrers de Castelló els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre! 

Venda d’entrades a partir del 25 de novembre

Les entrades per visitar el Pessebre dels Estels es posaran a la venda el divendres 25 de novembre, a partir de les 20 h,  a través de la pàgina web www.masiacastello.cat. Els preus són els mateixos que l’edició anterior.

Adults: 10 € (majors de 10 anys)

Infants: 6 € (de 4 a 9 anys)

Gratis per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Per comprar les entrades caldrà triar el dia i la franja horària en la qual es vol assistir i seguidament es podrà triar la tipologia d’entrada (adult, infant o bé gratuïta). Totes les persones que visitin el pessebre hauran de tenir entrada, fins i tot els infants que no paguen, per tal de comptabilitzar el nombre de persones que hi accedeixen.

Recorregut únic i franges horàries

Una de les novetats del 2021, que es va posar en marxa a causa de la Covid però que es manté, és el recorregut únic i per grups. La iniciativa va tenir molt bona acceptació perquè permet que tothom pugui veure les més de 40 escenes en un sentit ordenat i sense aglomeracions de gent.

A més, per poder espaiar els accessos de cada grup, l’entrada al pessebre es tornarà a fer per franges horàries. Aquestes, que seran de mitja hora, començaran a les 17.30 h amb un últim passi diari a les 19.30 h. En el moment de comprar les entrades es podrà escollir el passi al qual es vol assistir.

Concurs de fotografia d’Instagram

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant torna a convocar un concurs de fotografia a Instagram amb motiu del pessebre. Es tracta de la sisena edició d'aquesta iniciativa que pretén vincular el pessebre en el seu marc natural i arquitectònic únic i potenciar la difusió de les escenes a través d'aquesta xarxa social. El premi consisteix en una estada d’una nit per a dues persones amb esmorzar a l’hotel la Figuerola amb dinar de menú degustació al restaurant el Safareig i accés a la piscina lúdica.

dissabte, 10 desembre, 2022 - 09:00 a diumenge, 18 desembre, 2022 - 23:45
El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix