Rutes de Senderisme a Tivissa

El Tomb de les Moles

Circuit circular d'uns 7.4 km de distància amb un ascens positiu acumulat de 265 m, un 69 % de pista, 225 m de carretera (C-44) i sense punts d'aigua. Coincideix, en part, amb el GR-7 (traça roja i blanca) i PR-C 82 (traça blanca i groga)

L'Obaga dels Borjos i les Meliques

Circuit circular d'uns 8.9 km de distància amb un ascens positiu acumulat de 670 m, un 32.6% de pista i sense punts d'aigua. Coincideix, en part, amb el PR-C 92 (traça blanca i groga).

L'excursió s'inicia al Passeig de la Foig davant de l'oficina de turisme i seguint el passeig de la Foig en direcció sud-est. Al final i a mà esquerra surt un sender que ens aproxima, amb trams de pista fins a la pujada dels Borjos i que es troba en un trencall a mà dreta i amb senyalització.

Padrells, Pixavaques i el Molí del Rei

Circuit circular d'uns 6 km de distància amb un ascens positiu acumulat de 185 m, un 96.5 % de pista i sense punts d'aigua. Coincideix, en part, amb el camí de Ginestar.

Santa Anna i Les Tries

Circuit circular d'uns 6.8 km de distància amb un ascens positiu acumulat de 155 m, un 83.8 % de pista, 600 m de carretera local (T-304) i sense punts d'aigua. Coincideix, en part, amb la carretera vella de circumval·lació que Tivissa i actualment Passeig Dr. Ramón Jardí.

Caminada a les Moles per Natocs i la Roca Rodona

L’itinerari d’aquesta ruta circular de 7,6km, amb inici i final al municipi de Tivissa, ens permet gaudir d’un paisatge traçat per camps de conreu d’avellaners, oliveres, ametllers, cirerers i vinya. Al llarg del recorregut, però, i a mesura que ens endinsem en terrenys de més difícil accés, els conreus actius deixen pas als abandonats. Lluny de perdre l’encant, aquests mantenen encara la petjada humana d’aquells que en el seu dia van dedicar-hi jornals de treball.

La Pujada de la Llena i L'Ermita de Sant Blai (Bressol dels itineraris GR)

Circuit circular d'uns 6.7 km de distància amb un ascens positiu acumulat de 445 m, un 61.1 % de pista i amb un punt d'aigua al tram final. Coincideix, en part, amb el GR-7 (traça roja i blanca)

El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix