Món Iber Rocs

Món Iber ROCS s.l. “Recerca i Difusió de la Cultura Ibèrica” ofereix la possibilitat de conèixercom era una aglomeració urbana d’època ibèrica mitjançant visites guiades de la mà dels arqueòlegs del jaciment. El Castellet de Banyoles es tracta del jaciment arqueològic més extens de les Terres de l’Ebre amb vestigis d’una llarga ocupació que avarca la Cultura dels Camps d’Urnes – necròpoli, segles IX-VII aC; època ibèrica – la ciutat i la II Guerra Púnica, segle III aC; època romana – el campament militar i la nova ciutat segles III- I aC; medieval i època moderna – el Castellet fortificat segles XIV-XVII; i contemporània – Espais de la Batalla de l’Ebre, 1938.

Oferim, a més de la visita, una particular aproximació pràctica a la vida quotidiana d’època ibèrica i d’altres fases d’ocupació de l’assentament, disposant per al visitant les eines didàctiques i pedagògiques necessàries per tal que pugui participar en la realització de diversos Tallers en grups familiars i/o grups concertats.

Un viatge que remunta als temps prehistòrics i que us permetrà gaudir d’un recorregut per la història de les Terres de l’Ebre des d’aquest important enclavament arqueològic, envoltats d’un entorn de naturalesa privilegiat i mirador excepcional sobre el riu Ebre . 

El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix