TivissaRocks

Guiatges en muntanya, excursionisme, vies ferrades, cursos d’escalada en roca.

TivissaRocks és una empresa dedicada a l'oci i els esports d'aventura situada a la població de Tivissa, encara que el nostre radi d’activitats avarca des del Parc Natural dels Ports, pel sud, fins la muntanya de Montserrat pel nord, essent el nostre epicentre la Serra de Llaberia, el Montsant i Prades.

El nostre objectiu és que els usuaris s'apropin a la naturalesa d'una forma personal i respectuosa que els permeti gaudir d'un entorn natural privilegiat i, alhora, contribuir a la seva conservació.

Les nostres activitats més demandades són:

  • Escalada en roca: t’ensenyem a escalar parets de roca verticals amb diferents nivells de dificultat. Organitzem sortides de dia complet o de tot un cap de setmana en les que aprendràs les bases sòlides d'aquest esport i milloraràs la teva tècnica.
  • Excursionisme: realitzarem rutes adaptades a tots els nivells pels preciosos voltants de les serres de Tivissa, del Montsant, Llaberia o Montserrat. Comptem amb alguns itineraris forestals per conèixer les característiques climatològiques i físiques de la regió així com la seva història i cultura.
  • Vies Ferrades:  Disposem de diverses vies ferrades depenent dels vostres interessos, tant a la Serra de Tivissa,  a les muntanyes de Vandellòs, al Montsant o a la Serra de la Prades.  Aptes per a tots els públics. La nostra preferida és la via ferrada dels Patacons, a la serra de Mussara, a prop de Reus. Hi trobem ponts de fins a 28 metres d'altura des dels quals podràs contemplar unes vistes espectaculars!

ALTRES CONSIDERACIONS
Totes les activitats es poden personalitzar a mida del client.  
Totes les activitats estan conduïdes per un guia de muntanya i tècnic d’esports en escalada titulat, amb assegurança d’accidents i responsabilitat civil. 
S’inclou a la tarifa el material tècnic necessari.
Reportatge fotogràfic.

Horaris: 

A convenir

Preus: 

Depenent del tipus d'activitat i el nombre de participants. Descomptes per grups.

Tivissa
Telèfon: 
626387610
El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix