La Fira Fruits de la Terra aconsegueix apropar els productes locals al visitants en plena temporada turística

Fira “Fruits de la terra” 2023
diumenge, 9 juliol, 2023

Una quinzena de cellers, restauradors i productors locals han participat a desena edició de la mostra i han omplert de caliu la plaça Catalunya de L’Hospitalet de l’Infant

La fira de producte local Fruits de la Terra ha tancat l’edició d’enguany fidel als seus orígens: servir d’aparador de la gastronomia i el producte local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip coincidint amb l’inici de la temporada alta turística. Organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), la fira ha arribat a xifres d’assistència prèvies a la pandèmia, amb un miler de tiquets de tastos venuts tant de vi D.O. Montsant com de cervesa artesana.
 
Productes com melmelades, oli i formatges o elaboracions tradicionals com l’arròs de tros o reinterpretacions de la cuina tradicional en forma de tapa han estat el centre de gravetat de la fira, que ha convertit la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant en l’epicentre de l’activitat. L’organització de la fira Fruits de la Terra subratlla que el valor d’aquesta mostra radica precisament en l’oportunitat que atorga a tots els productors locals no només d’ apropar el seu negoci a un públic turístic nombrós sinó també de posar-lo en valor entre el veïnat de Pratdip, Tivissa, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, així com dels municipis de l’entorn.
 
Divendres i dissabte, de 19:30 a 00:00 la fira Fruits de la Terra ha estat també una bona plataforma per a formacions musicals com Raul Cid Trio, Sing Swing Company, Strromboli Jazz Band, Nucli Trio i Windy Coast, que han posat la banda sonora a una mostra que ha complert deu edicions en plena forma.
 
Més informació al telèfon 977569030 i al correu electrònic info@midit2020.com

El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix