La X Fira Fruits de la Terra reunirà els productors de kilòmetre zero de les Terres del Mestral

Fira “Fruits de la terra” 2023
dimarts, 27 juny, 2023

Una quinzena de cellers i productors locals i restaurants participaran a la mostra, el 7 i el 8 de juliol a la plaça Catalunya de L’Hospitalet de l’Infant

La fira de producte local Fruits de la Terra arriba els propers 7 i 8 de juliol a la desena edició, i ho farà fidel a la seva vocació d’aparador de la gastronomia i el producte local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip. Coincidint amb l’inici de la temporada alta turística, restaurants i productors de tots tres municipis exhibiran el bo i millor del territori a la plaça de Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant,  amb el producte local com a protagonista i organitzat per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT).

La fira comptarà amb una gran varietat d'elaboracions com l’arròs de tros, coques de cirera, melmelades..., i de producte local com els fruits secs, el formatge, els pollastres ecològics, oli, vi... que seran els plats forts de la fira. Podran degustar-se en forma de tapa a mans dels restauradors assistents o amb la compra directa del producte.

Durant els dos dies de fira hi haurà actuacions musicals pràcticament de manera continuada des de l’obertura (19:30h) fins l’hora de tancar (00:00h). Divendres donarà el tret de sortida Raül Cid Trio i seguiran Sing Swing Company, que repetirà també l’endemà, i la Stromboli Jazz Band. Dissabte serà el torn de Nucli Trio i Windy Coast. Tot plegat, una banda sonora ambiental perfecta, per exemple, pels tastos de vins que es podran fer, adquirint els tiquets a l’estand de l’organització.

El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix