“Tardes de cuina” - Cuina dels arrossos

Showcooking de producte local
"Tardes de cocina" - Cocina de los arroces Showcooking de producto local DEVITECA

Motivació

  • Gastronomia
    Gastronomia

Segment

  • Grups
    Grups

Descripció

Les “Tardes de Cuina” pretenen ser un punt de trobada on el denominador comú serà la cuina i tot allò que l’envolta. Parlarem de dubtes que tenim, buscarem solucions per tal que els plats del dia a dia siguin fàcils, gustosos i saludables... i tot això ho durem a terme al mateix obrador on cuinem els nostres plats.

CUINA DELS ARROSSOS

Les bases per a fer un bon arròs:
Un bon sofregit, l’arròs adient, brou de carn o peix... i respectar el temps de cocció.
Parlarem de les diferents varietats d’arròs (arborio, bomba, carnaroli, etc)
Cuinarem diferents tipus d’arrossos: saltejat d’arròs, arròs melós, arròs caldós, risotto... 

Què inclou

  • Entrega del dossier amb les receptes dels plats que es cuinaran.
  • Classe de cuina de 1h 30 min.
  • Tastet dels plats cuinats. 

Altres consideracions

Grups entre 8 i 12 pax. 

El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix