Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

“Tardes de cuina” - Cuina dels arrossos

Showcooking de producte local
"Tardes de cocina" - Cocina de los arroces Showcooking de producto local DEVITECA
  • Actiu
  • Ciclisme
  • Cultura
  • Ecoturisme
  • Enoturisme
  • Gastronomia
  • Nàutica
  • Senderisme
  • Wellness
  • Famílies
    Famílies
  • Grups
    Grups
  • Parelles
    Parelles
  • Sèniors
    Sèniors

Descripció

Les “Tardes de Cuina” pretenen ser un punt de trobada on el denominador comú serà la cuina i tot allò que l’envolta. Parlarem de dubtes que tenim, buscarem solucions per tal que els plats del dia a dia siguin fàcils, gustosos i saludables... i tot això ho durem a terme al mateix obrador on cuinem els nostres plats.

CUINA DELS ARROSSOS

Les bases per a fer un bon arròs:
Un bon sofregit, l’arròs adient, brou de carn o peix... i respectar el temps de cocció.
Parlarem de les diferents varietats d’arròs (arborio, bomba, carnaroli, etc)
Cuinarem diferents tipus d’arrossos: saltejat d’arròs, arròs melós, arròs caldós, risotto... 

Què inclou

  • Entrega del dossier amb les receptes dels plats que es cuinaran.
  • Classe de cuina de 1h 30 min.
  • Tastet dels plats cuinats. 

Altres consideracions

Grups entre 8 i 12 pax.