Cap de setmana de Multiactivitat

Estada al càmping Tivissa amb bungalow
Fin de semana de Multiactividad Estancia en el camping Tivissa con bungalow

Motivació

 • Actiu
  Actiu
 • Ecoturisme
  Ecoturisme
 • Nàutica
  Nàutica

Segment

 • Famílies
  Famílies

Descripció

Birdwatching amb kayac: Aquesta activitat es basa en la observació d’aus utilitzant com a mètode el desplaçament en caiac al llarg d’un tram el riu Ebre, generalment entre Garcia i Móra.

Via ferrata Tormo Margarida: és curta però de gran intensitat, que permet grans emocions en ple contacte amb la roca. És un dels millors miradors de la comarca i dels perfils del Montsant i serra de Llaberia. Recorregut de 210 metres, que supera 85 d’altura. La dificultat física és baixa però la tècnica és mitjana-alta.

Piragüa: El tram correspon a Miravet – Benifallet. Aquest tram és el més bonic. Serres de Pàndols i Cavalls i la Serra de Cardó. No té cap complicació tècnica, és molt agradable e ideal per fer als matins. Visitarem les restes d’un molí àrab, les illes de “Cateira” i “Nap”, el pont del llaguter i el Castell Templari de Miravet.

Parc aventura: Una autèntica aventura en mig de la muntanya, envoltat de pins, sabines, romers, farigoles, marges de pedra seca....Un circuit de jocs amb plataformes per dalt dels pins, desafiant jocs divertits. 15 jocs que us faran viure bones emocions. Ho arrodonim amb una super-tirolina de 140 m per a que cridis ben fort d’emoció!!!!! 

Què inclou

 • 2 nits allotjament amb mòbil home per a 4pax.
 • 2 activitats a escollir entre les 4 ofertades. 

Altres consideracions

Preus per pax en bungalow de 4 pax. 

El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix