Celler la Placeta

SALA TASTOS CELLER LA PLACETA

Visita un petit celler familiar DO Montsant i gaudeix de l’enoturisme al Priorat!

Ens trobem al poble dels Guiamets, treballem les vinyes de manera ecològica i produïm al voltant de les 7000 ampolles des del 2014.

Hem fet noves plantacions de Garnatxa blanca per tal de recuperar la producció de vi blanc que anys enrera s’havia fet als Guiamets: “Un celler de blanc en terra de negres”

A banda del vi blanc la Placeta, elaborem el negre jove la Placeta i el Càdec, vi negre criança de vinyes velles.

“Un projecte d’amor i respecte cap al paisatge que ens envolta. Treballem amb cura les nostres vinyes d’on neix l’elaboració dels tres vins de la Placeta, fets per a gaudir."

Mercè i Quim

El nostre lema: #vihappy

Coordenades GPS // X: 311264 Y: 4552685

Segueix-nos a:

Facebook

Instagram

 

Horaris: 

De dilluns a divendres de 9.30 h a 15.00 h

Les visites d'enoturisme es fan els dissabtes, sempre sota RESERVA PRÈVIA trucant al 676 578 925 o en aquest enllaç

 

Preus: 

PREUS VISITA ENOTURISME:

1. VISITA ENOTURISME AL CELLER

Es tracta d’una visita d’enoturisme per conèixer els vins del celler la Placeta. Coneix les característiques dels vins DO Montsant elaborats a la nostra zona. Gaudeix del tast dels nostres tres vins d’agricultura ecològicaBlanc la Placeta, Negre la PlacetaCàdec – Negre criança. El tast es realitza a la sala de tast del celler, disposa de climatització, terrassa i vistes al paisatge agrícola.

Durada: 45 m. (aproximadament) / Preu: 7€ persona / DISSABTES A LES 13 h.  / RESERVA PRÈVIA

2. VISITA ENOTURISME AL CELLER i A LES VINYES

Visita d’enoturisme per conèixer a fons el projecte del celler la Placeta. Visita vinyes velles a la finca del Molí de la Bleda amb 4×4 , descobreix la història familiar que amaga aquesta finca, visita sorpresa per conèixer una part d’història local que desvetllarem el mateix dia, en relació amb la batalla de l’Ebre. Coneix les característiques dels vins DO Montsant elaborats a la nostra zona. Gaudeix del tast dels nostres tres vins d’agricultura ecològicaBlanc la Placeta, Negre la PlacetaCàdec – Negre criança. El tast es realitza a la sala de tast del celler, disposa de climatització, terrassa i vistes al paisatge agrícola.

Durada: 1:45 h. (aproximadament) / Preu: 12€ persona / DISSABTES A LES 12 h.  / RESERVA PRÈVIA

3. VISITA  ENOTURISME AL CELLER i A LES VINYES + TAST DE VINS I MENJAR DE PRODUCTES LOCALS

Es tracta d’una visita d’enoturisme per conèixer a fons el projecte del celler la Placeta i descobrir altres productes i racons de l’entorn on aquest s’ubica. Visita vinyes velles a la finca del Molí de la Bleda amb 4×4 , descobreix la història familiar que amaga aquesta finca, visita sorpresa per conèixer una part d’història local que desvetllarem el mateix dia, en relació amb la batalla de l’Ebre. Descobreix com treballem al celler, gaudeix del tast dels nostres tres vins d’agricultura ecològicaBlanc la Placeta, Negre la PlacetaCàdec – Negre criança, acompanyats de productes locals (melmelades artesanes, patè, torrades, embotits i formatge amb pà artesà dels Guiamets i tomàquets per sucar, olives, oli d’oliva DO Siurana i com a plat fort, la truita amb suc!). El menjar es realitza a la sala de tast del celler, disposa de climatització, terrassa i vistes al paisatge agrícola.

Durada: 2:30 h (aproximadament) / Preu: 25€ persona / DISSABTES A LES 12 h.  / RESERVA PRÈVIA

* la quantitat de menjar és generosa.

--

PREUS VI:

1. AMPOLLA DE VI BLANC LA PLACETA (DO MONTSANT) 9€

2. AMPOLLA DE VI NEGRE LA PLACETA (DO MONTSANT) 8€

3. AMPOLLA DE VI NEGRE CÀDEC, CRIANÇA LA PLACETA (DO MONTSANT) 18€

C/ Carretera, 19
Els Guiamets
Telèfon: 
Mercè: 676 578 925 // Quim: 699 500 995
El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix