El Tomb de les Moles

El Tomb de les Moles

Circuit circular d'uns 7.4 km de distància amb un ascens positiu acumulat de 265 m, un 69 % de pista, 225 m de carretera (C-44) i sense punts d'aigua. Coincideix, en part, amb el GR-7 (traça roja i blanca) i PR-C 82 (traça blanca i groga)

L'excursió s'inicia al Passeig de la Foig i davant de l'oficina de Turisme. Hem d'agafar la sortida del poble en direcció Vandellòs i a la carretera C-44. Creuem la carretera i agafem el primer trencall a mà esquerra i on hi ha una senyal amb indicació de Les Moles. Continuem la pista fins a creuar el barranc de les Moles i des d'on seguint la pista agafarem el primer trencall a mà dreta i seguint la traça del GR-7. A la cota més alta del sender hem de continuar per la pista i fins a una bifurcació de camins on haurem de seguir el trencall a mà dreta (hi ha una caseta a la vora de la pista). Continuem la pista sense agafar cap trencall i fins al coll de la Pleta on hi ha la senyal del trencall de la dreta que hem d'agafar i en direcció Natocs i Tivissa i en forma de sender amb petits trams empedrats.

Al final del sender hem de continuar pel trencall de l'esquerra i per una pista amb trams asfaltats i fins trobar la carretera. Hem de continuar per la pista que continuar paral·lela a la carretera i davalla fins un bancal d'oliveres que hem de travessar i fins un sender el qual ens durà, de nou, a la carretera i des d'on haurem d'arribar fins a l'entrada del poble.

Municipi: 
Tivissa
Tipus ruta: 
Senderisme
El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix