L’oli amb aromes de Llorer
![](https://www.terresdemestral.cat/sites/default/files/styles/midit_main_image/public/T08_RLM5336BX.jpg?itok=5kjTD8lX)
Al Jaume de Cal Futo, el coneix tothom. Era el moliner del molí vell, el que donava les tandes a moldre les aulives, el que les pesava i les premsava i el que després, amb el càntir i la llisa, recollia fins a l’última gota d’oli de les bassetes... Eren altres temps, però tothom se’n recorda!
L’oli verge extra que s’elabora en aquestes contrades, a partir de les varietats arbequina i reguer, té un intens gust afruitat i aromes de llorer. A la Vallis Laurorum, de llorers no en queden, i en el seu lloc hi trobem molts aulivers. Amb tot, és del passat d’aquestes terres d’on provenen les aromes del present!
La millor manera de tastar les històries d’aquest territori és fer-ho a través dels seus exquisits productes, com l’oli que trobareu a l’agrobotiga i que té al mes de gener la seva gran Festa.
![application/pdf PDF icon](/modules/file/icons/application-pdf.png)