Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

Stand Up Paddle Surf - Sol Solet Bar

cursos, stand up paddle surf, batig de mar, Hospitalet de l'Infant

 Escola de Paddle Surf creada a l’any 2011, al ven mig de la platja de l’Arenal a l’Hospitalet de l’Infant.

El Manel monitor de Stand Up Paddle Surf des de l’any 2011 expedit per IOSUP,  i International Organization Stand Up Paddle,  acreditat per la Federació Espanyola de Surf i Tècnic de Vela de la Federació Catalana de Vela, compta en l’experiència de treball i creació de l’escola amb els dissenys de cursos i activitats.  

LLOGER DE MATERIAL: Disposem de diferents tipus de taules per diferents nivells, tant poden ser inflables com rígides, per nens, una Race Board una King Sup amb capacitat per vuit persones.

CURSOS: ens adaptem als horaris tot i que es acosnsellable fer-los al mati ja quel el mar sol estar en més bones condicions. Diferents tipus de cursos des de 2h fins a 10H. 

BATEIG DE MAR: Consisteix amb una iniciació al Sup on tindrem un monitor que ens farà una curta xerrada teòrica sobre el material, seguretat i tècnica, desprès entrarem a l’aigua.

EXCURSIONS: A l’Hospitalet de l’Infant tenim la gran sort de poder gaudir d’ una de les millors excursions que és poden realitzar amb Paddle Surf, La Cova de Llop es un indret amb un entorn declarat Espai Natura. Sortirem de la Platja del Arenal, (davant del Bar Sol Solet) on el monitor ens farà una breu explicació de seguretat i ens mostrarà la llanxa de seguretat que ens acompanyarà durant el trajecte i on podrem ficar algunes pertinences  com poden ser menjar, beguda, el monitor porta una càmera de fotos que ens farà fotografies . Aquesta llanxa ens serveix de suport pers si algú vol descansar. Entrarem a la cova on gaudirem d’una estona per descansar, fer un bany i veure alguna peculiaritat de la cova. A la tornada un cop arribem al bar Sol Solet podrem refrescar-nos amb una beguda i unes patates braves que van incloses amb l’excursió. La durada aproximada de l’excursió es de tres hores.

FULL MOON SUP: Sortides d’una hora i mitja amb lluna plena a la platja de l’Arenal. Sortides limitades, reservar amb antelació i depenent de les condicions meteorològiques.

ACTIVITATS GRUPS: La KING SUP és una taula per 8 persones on et divertiràs d’una manera diferent fent Paddle Surf

Passeig Marítim L'Arenal, s/n.
L’Hospitalet de l’Infant
Telèfon: 
630209828

Agenda

Comparteix