Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

Oficina de Turisme de Pratdip i Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia

Interior del CI de la Serra de Llaberia i Oficina de Turisme

El Centre d’Interpretació de la Serra de Llaberia i Oficina de Turisme de Pratdip dóna a conèixer al visitant els principals llocs d’interès, història i llegendes així com els diferents serveis d’allotjament, restauració i activitats que ofereix el territori.

El centre, amb una atractiva i captivadora presentació, compta amb tres espais temàtics. El primer d’ells, l’espai informatiu de la Serra de Llaberia, està situat a l’entrada del recinte i està pensat per explicar als visitants els valors naturals i culturals de la Serra així com els serveis, les infraestructures i les activitats turístiques que s’hi desenvolupen.

El segon és l’espai informatiu del municipi de Pratdip, on s’hi exposen i expliquen els recursos turístics i culturals més rellevants del municipi. El primer i el segon àmbit comparteixen un espai on els interessats poden rebre informació personalitzada sobre qualsevol qüestió relacionada amb la Serra de Llaberia, amb el municipi de Pratdip.

El tercer espai, anomenat l’espai d’interpretació del món mitològic, es troba una vegada travessada la primera sala i el punt d’atenció personalitzada als visitants. Així doncs, un cop el visitant s’endinsa en aquesta nova atmosfera, es recrea un espai molt més misteriós, amb jocs de llums clarobscurs per tal de donar una misteriosa decoració i explicar històries màgiques i mitològiques.

Horari d'obertura: 

De dilluns a divendres de 10 a 14h. Caps de setmana i festius de 10h a 13h.
 

 

Adreça: 
Plaça de l'Església, 1.
Població: 
Pratdip
Phone: 
977566388
Correu electrònic: 

Share