Terres de Mestral
TIVISSA - PRATDIP - VANDELLÒS - L'HOSPITALET DE L'INFANT

Terres de Mestral, terres de sabors

Clotxa cuina mediteranea menjar de tros

La cuina ens diu tant d’un lloc com els paisatges, els pobles i les persones. A les Terres de Mestral, la gastronomia ens parla de la dieta mediterrània, on la cuina troba l’equilibri perfecte entre la mar i la muntanya. De la mar, per exemple, la tonyina. De la terra, l’oli, la mel i els fruits secs. No és estrany, per tant, que l’oferta gastronòmica sigui molt variada i extensa amb una gran varietat de restaurants, segons el tipus de cuina, des de la més tradicional fins a la més elaborada, adaptada als nous temps i als paladars més exigents. I entre tots els plats de la cuina de les Terres de Mestral, la icona és la clotxa. Una menja tradicional del territori que té la capacitat d'adaptar-se als nous temps i que alhora ens permet conèixer i assaborir la tradició i els temps passats. La clotxa era i és un menjar de tros, de camp, d'aire lliure i ple de sabor.

 

Agenda

  • Entre el 26 de novembre i el 12 de desembre, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme i d

  • Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant se celebrarà del 26 al 28 de novembre i del 3 al 5 de desembre

    A la Plaça Catalunya.

  • 04
    des.
    Fira de Nadal a Tivissa els 4 i 5 de desembre.
     
    Podreu gaudir d’una gran varietat d'expositors que ompliran els carrers del poble de; cultura, oficis i oci.
El temps
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Tivissa
Pratdip

Comparteix